MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
2. Zasmażka. Na patelni podsmaż mąkę pszenną z masłem lub...
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zagęścić zupę? Polecamy 7 domowych sposobów, które zawsze działają. To nie tylko tradycyjna zasmażka

Kapuśniak

2. Zasmażka. Na patelni podsmaż mąkę pszenną z masłem lub olejem roślinnym i wymieszaj z resztą zupy. Potrawa zyska ładny kolor, będzie gęstsza i bardziej sycąca. Możesz wykorzystać ten sposób do przygotowania kapuśniaku. Polecamy nasz przepis. Kliknij link i sprawdź: przepis na kapuśniak.

Zobacz również

Praca w Żaganiu szuka człowieka! Sprawdźcie najnowsze oferty 17-05-2024

Praca w Żaganiu szuka człowieka! Sprawdźcie najnowsze oferty 17-05-2024

„Lewandowski jest świetny, ale już za stary”. Legenda Barcelony bezlitosna dla Polaka

„Lewandowski jest świetny, ale już za stary”. Legenda Barcelony bezlitosna dla Polaka

Polecamy

Hit twórców GTA i 12 innych gier trafił do PS Plus Extra i Premium w maju

Hit twórców GTA i 12 innych gier trafił do PS Plus Extra i Premium w maju

GIS ostrzega: ta mąka może być niebezpieczna dla alergików

GORĄCY TEMAT
GIS ostrzega: ta mąka może być niebezpieczna dla alergików

To dlatego po odchudzaniu dopada cię  „efektu joje”.  Winny jest ten czynnik

To dlatego po odchudzaniu dopada cię „efektu joje”. Winny jest ten czynnik