8 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ponakłuwaj spód widelcem. Brzegi wysmaruj roztrzepanym...
fot. Karolina Głogowska

Pyszny mazurek wielkanocny z kajmakiem i orzechami. Mamy sposób na najlepsze kruche ciasto i doskonałą polewę czekoladową

Mazurek kajmakowy z czekoladą. Krok 6

Ponakłuwaj spód widelcem. Brzegi wysmaruj roztrzepanym jajkiem. Wstaw ciasto do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piecz 15 minut.

Zobacz również

Francuzi w ćwierćfinale mistrzostw Europy, ale nie zachwycili [ZDJĘCIA]

NOWE
Francuzi w ćwierćfinale mistrzostw Europy, ale nie zachwycili [ZDJĘCIA]

Radni na dyżurze w Urzędzie Miasta Malborka. Czekają na uwagi od mieszkańców

Radni na dyżurze w Urzędzie Miasta Malborka. Czekają na uwagi od mieszkańców

Polecamy

Lody dla ciebie i twojego psa. Zrobisz je nawet z 2 składników

TYLKO U NAS
Lody dla ciebie i twojego psa. Zrobisz je nawet z 2 składników

Międzynarodowy Festiwal Jazzowy Złota Tarka 2024

Międzynarodowy Festiwal Jazzowy Złota Tarka 2024

Hipnotyzujący głos i to spojrzenie. Tak zmieniła się Magda Umer

Hipnotyzujący głos i to spojrzenie. Tak zmieniła się Magda Umer